15 februarie 2014


STEFANO ELIO D`ANNA - Scoala zeilor



"Omul nu poate schimba cursul evenimentelor din viata lui, ci doar atitudinea sa vizavi de ele"

"Vindecarea porneste din interior. In orice vindecare, procesul porneste din interior "
Puteam vedea doar ceea ce suntem.

Starile fiintei noastre atrag evenimentele care li se potrivesc iar evenimentele, la randul lor, ne determina sa recadem in aceleasi stari. Numai intentia poate pune capat acestui cerc nemarginit, acest joc mecanic nesfarsit si sparge circuitul hipnotic in care este circumscrisa existenta umana. Gandul este creativ. Gandul creeaza. Evenimentele sunt materializarea gandului nostru , starilor fiintei noastre. De aceea, evenimentele si starile sunt unul si acelasi lucru. Starile sunt produse de fiinta fiecarui om, dar evenimentele care intervin in viata lui odata cu trecerea timpului par a lua nastere independent de vointa lui. De fapt, noi suntem aceia care le-am invocat cu ardoare si le-am creat, in mod inconstient.

Cugetarea înseamnă Destin.
Cu cât gândurile noastre sunt mai înalte,cu atât mai măreaţă ne este viaţa.

Dacă dorim să înaintăm măcar un milimetru spre integritate,trebuie să ne răsturnăm viziunea asupra lumii cu susul în jos. E nevoie de un efort supraomenesc.
Dar nu există binecuvântare mai mare.
Acel milimetru, cucerit din Eternitatea Fiinţei tale,poate înghiţi oceane ale lumii evenimentelor

„Indiferent dacă e bine sau rău, atrăgător sau dezgustător, corect sau eronat, tot ceea ce întâlneşte omul este doar reflectarea lui şi nicidecum realitatea”

„Tu eşti singurul obstacol care împiedică lumea să se schimbe. Schimbăte pe tine însuţi şi vei vedea că lumea se schimbă sub ochii tăi! Fiecare atom pur, liber şi nemuritor se va întrupa în lume şi o va elibera de orice rău.”

„Dacă omul ar putea recunoaşte forţa creatoare a propriei gândiri şi s-ar putea dărui frumuseţii şi armoniei cu acelaşi devotament cu care se dedică sărăciei şi suferinţei, atunci lumea ar fi un paradis terestru.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu