17 august 2013

Îngrijorarea ca energie

Ce este îngrijorarea? E o rugaciune negativă. Practic înseamnă că trimitem o energie negativa şi-i copleşim pe ceilalţi cu temerile noastre.

Un semnal de alarmă pentru cei cărora li s-a inoculat credinţa că e bine să-ţi faci griji pentru cei pe care îi iubeşti. Gândeşte-te la calitatea energiei pe care le-o trimiţi celor dragi. Nu seamănă oare cu o rugăciune negativă? În loc să le trimiţi iubire, lumina şi Enegie Divina, le trimiţi energie întunecată, bazată pe teamă.

Aminteşte-ţi că dacă puterea rugăciunii are efect, puterea îngrijorării funcţionează şi ea, într-o manieră negativă. Dacă acest principiu este valabil, atunci funcţionează cu ambele polarităţi: cea pozitivă şi cea negativă. Fii responsabil de calitatea energiei pe care le-o trimiţi celorlalţi.

Sigut îţi vei face griji, mai ales dacă ai copii. Sigur că alţii îşi vor face griji pentru tine; nu trebuie să te simţi vinovat, ci doar să intelegi că aceasta nu-i este nimănui de folos. Încearcă să reduci la minimum perioadele de îngrijorare; când grijile apar, ia-le ca atare şi nu te concentra asupra lor. Vizualizeaza ce vrei să se întâmple, îndepărtând-te de ceea ce nu vrei să se întâmple.

DAVID POND - CHAKRA Adevărata energie a vieţii


Despre chakre
http://terapiebach.wordpress.com/orgoni/cele-7-chakre/

Un comentariu: